1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Fakultet za tjelesni odgoj i sport
2 oktobar 1
e-učenje
Učenje na daljinu
Potpisivanje sporazuma o saradnji između FTOiS-a i OKK "Sloboda" Tuzla
Međunarodni simpozij
"Sport i zdravlje"
Međunarodni simpozij
"Sport i zdravlje"
Sastanak sa ministrom za kulturu, sport i mlade
Nastava skijanja
Bjelašnica
Nastava
Ritmičko sportska gimnastika
Dijagnostika
Testiranje motoričkih sposobnosti

OBAVIJEST ZA STUDENTE


O B A V I J E S T

za studente redovnog sudija I ciklusa Tjelesni odgoj i sport

 TERMINI ZA UVJEŽBAVANJE I PRIPREMU ISPITA

Naučno - nastavno vijeće Fakulteta za tjelesni odgoj i sport donijelo je Zaključak da se studentima I ciklusa na studijskom programu „Tjelesni odgoj i sport“ omoguće termini za dodatno uvježbavanje, pripremanje za ispite i eventualnu mogućnost nadoknade propuštenih nastavnih sadržaja.

U periodu od 07.05, pa do kraja semestra 31.05.2019. godine, u terminima od 14,00 – 16,00 sati svaki radni dan, izuzev petka, studentima će biti na raspolaganju prostor u sportskoj dvorani, ali i prostor sportskog poligona u Kampusu Univerziteta.

Raspored raspoloživih teremina: ponedjeljak i srijeda od 14,00 – 16,00 sati Kampus Univerziteta. Poligon pogodan za uvježbavanje programa iz predmeta Atletika, Psihomotorika, Nogomet, Sportski trening, Rekreacija i Borilački sportovi i dr.

Raspored raspoloživih teremina: utorak i četvrtak od 14,00 – 16,00 sati dvorana na FTOS – u. Uvježbavanje iz predmeta: Rukomet, Odbojka, Ritmička gimnastika, Sportska gimnastika, Košarka, Borilački sportovi i dr.

U toku svih aktivnosti dežurni stručni saradnik je: Jasminko Brčinović, prof. tjelesnog odgoja i sporta. Za prisustvo studenata vodit će se evidencija koja će biti dostupna predmetnim nastavnicima.

Dekan Fakulteta za tjelesni odgoj i sport


 

Promo upisna politika

Oglasne ploče