1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Fakultet za tjelesni odgoj i sport
2 oktobar 1
e-učenje
Učenje na daljinu
Potpisivanje sporazuma o saradnji između FTOiS-a i OKK "Sloboda" Tuzla
Međunarodni simpozij
"Sport i zdravlje"
Međunarodni simpozij
"Sport i zdravlje"
Sastanak sa ministrom za kulturu, sport i mlade
Nastava skijanja
Bjelašnica
Nastava
Ritmičko sportska gimnastika
Dijagnostika
Testiranje motoričkih sposobnosti

Dani otvorenih vrata Fakulteta za tjelesni odgoj i sport


Na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Univerziteta u Tuzli će se 12.04. i 13.04 (četvrtak i petak) i 19.04. i 20.04.2018. godine (četvrtak i petak) održati manifestacija "Dani otvorenih vrata Fakulteta za tjelesni odgoj i sport" i to u terminu od 9,00 do 14,00 sati.

Cilj programa „Otvorena vrata FTOS - a“ je upoznavanje učenika završnih razreda srednjih škola sa studijskim programima I ciklusa „Tjelesni odgoj i sport“ i „Sportski trener“ kao i zainteresiranih kandidata za studijske programe II ciklusa „Tjelesni odgoj i sport“ i III ciklusa „Kineziologija“.

Posjetitelji će imati priliku upoznati se sa osobljem Fakulteta, pogledati prostorije, poslušati dosadašnja iskustva studenata i prisustvovati nastavi i vježbama i dijelu naučno – istraživačkog procesa koji se realizira na Fakultetu.

Ovom aktivnošću želimo pomoći budućim studentima u odabiru svog nastavka školovanja, upoznat ćemo ih i sa mogućnostima dodatne edukacije kroz programe cjeloživotnog učenja, učenja na daljinu te posebnih finansijskih pogodnosti za studente koji se sami finansiraju.

Dobrodošli na Fakultet za tjelesni odgoj i sport Univerziteta u Tuzli


 

Promo upisna politika

Oglasne ploče