Univerzitet u Tuzli

Fakultet za tjelesni odgoj i sport

JAVNI POZIV

Dan otvorenih vrata“ na

Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Univerziteta u Tuzli

 

Budućim studentima i njihovim roditeljima dajemo priliku da se upoznaju sa ovom institucijom, studijskim programima kao i prijemnim ispitom na Danu otvorenih vrata” koji ova ustanova organizuje u petak, 17.06.2016. godine sa početkom od 11.00 sati u amfiteatru fakulteta.

 

U sklopu manifestacije, od 11 do 12 sati predviđeno je predstavljanje pojedinačnih usmjerenja i svih detalja u vezi sa prijemnim ispitom, rangiranjem i upisom primljenih kandidata pri čemu će se pokušati odgovoriti i na sva postavljena pitanja kako bi zainteresovani kandidati mogli kvalitetnije napraviti prvu veliku životnu odluku.

 

Svi zainteresirani pozvani su na naš fakultet kako bi se upoznali sa novitetima iz područja sporta, sportske rekreacije, fitnesa, sportske dijagnostike, sportske prehrane, te kako bi dobili više informacija o „studentskom životu“ na našem fakultetu.

 

Ove godine Fakultet za tjelesni odgoj i sport Univerziteta u Tuzli na studijske programe upisuje maksimalno oko 160 studenata ravnomjerno raspoređenih na sljedeća usmjerenja :

 

- Osnovne akademske studije (I ciklus) 30+30

- Master akademske studije (II ciklus) 7-20

- Doktorske studije (III ciklus) 3 i više

- Edukacija trenera u sportu (Sportski trener i Specijalne namjene) 40+40

 

Pozivaju se svi zainteresovani da posjete ovu manifestaciju kako bi dobili odgovore na sva pitanja u vezi sa studijem na ovom fakultetu.

 

Dekan Fakulteta za tjelesni odgoj i sport

Adresa: 2. Oktobra 1, 75000 Tuzla

Tel./fax: +387 35 278 536

Web stranica: www.ftos.untz.ba

Attachments:
Download this file (FTOS.jpg)FTOS.jpg790 kB